Cégvilág

Nem hitelből költözik a köztévé - A nyertes finanszíroz

Nem vesz fel hitelt az új óbudai székház technikai felszereléseire a Magyar Televízió, hanem a pályázat nyertes finanszírozza majd a halaszott fizetést - írja az MTI-re hivatkozva az eMaSa.

Hitelfelvétel nélkül rendezi be technikával új, óbudai székházát a Magyar Televízió (MTV) - közölte a közmédium. A konstrukcióról annyit árultak el, hogy a halasztott fizetést a nyertes pályázó finanszírozza; jelezték, hogy a – most is folyó – beszerzés keretösszegét a szerződéskötés után hozzák nyilvánosságra.

A közmédiumot felügyelő közalapítvány elnöke szerint augusztusban dőlhet el, hogy a négy közül melyik induló nyeri a Magyar Televízió új székházának technikai felszerelésére kiírt pályázatot. Február eleji közlés szerint az új, óbudai ingatlan műszaki felszerelésére kiírt pályázat mind a négy jelentkezője megfelelt az alkalmassági feltételeknek, ezért valamennyien benyújthatják ajánlatukat.

Az indulók között két cég – az ALBACOMP Számítástechnikai Zrt. és a SYNERGON Informatikai Nyrt. – mellett két – a NAVIGATOR Informatikai Zrt., a Penna-Média Kft. és a Pro-Tech Stúdió Kft., illetve a Rexfilm Kft., a Somos Video Kft. és a KÉSZ Zrt. alkotta – konzorcium szerepel.

További részletek itt olvashatók.

Magyar Televízió Pro-Tech Stúdió Kft. a Somos Video Kft. ALBACOMP Számítástechnikai Zrt. Rexfilm Kft. KÉSZ Penna-Média Kft. óbudai székház NAVIGATOR Informatikai Zrt. SYNERGON
Kapcsolódó cikkek