Túl van az életveszélyen, állapota stabil, de még az intenzív osztályon kezelik azt a 12 éves bőnyi kislányt, akit hétfőn reggel hátba szúrt vele egyidős osztálytársa. A szülők is értetlenül állnak a történtek előtt. Mirella erős, fel fog épülni édesanyja szerint, aki nem tud haragudni a támadóra.

20230602 Nyíregyháza A rendőrségre 2023. június 1-jén délután érkezett bejelentés, mely szerint egy 80 éves, egyedül élő nőt nyíregyházi otthonában holtan találtak.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.Fotó: Gazdag Mihály GMKelet-Magyarország
Fotó: Gazdag Mihály / Kelet-Magyarország

Nem haragszom a kislányra, aki bántotta a lányomat, sőt inkább sajnálom. Én is anya vagyok, nem hibáztatom. A szüleinek kellett volna észre vennie, hogy valami gond van - mondta a Kisalföld.hu portálnak a megszúrt 12 éves Mirella édesanyja. Kedden délután beszéltek vele a győri Petz-kórház folyosóján. 

Sokkot kaptam a hírre, hiszen a lányom egy csendes, szelíd kislány. Nem haragszom a szurkáló osztálytársára, számomra csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon

– mondta a Magyar Nemzetnek a bőnyi általános iskolában megszúrt kislány édesanyja. Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy megszúrta egy hatodikos kislány a tanulótársát a Szent István Király Általános Iskolában. A megszúrt gyereket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Később kiderült, hogy otthonról hozta el a kést az elkövető diáklány.