Pénz- és tőkepiac

Jön a Telekom nagy napja – kitűzték az aukció időpontját

A Magyar Telekom 24 milliárd forintért vesz vissza részvényeket.

A Magyar Telekom a február 22-én közzétett rendkívüli tájékoztatásával összhangban részvény-visszavásárlási aukciót indít, amelyen legfeljebb 24 milliárd forint összértékben tervez Magyar Telekom-papírokat visszavásárolni a befektetőktől. 

Budapest, 2022. június 6.
A 2018-ban átadott Magyar Telekom és T-Systems 58 ezer négyzetméter alapterületű székházának részlete a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és Üllői út találkozásánál. A TIBA Építész Stúdió projektjeként létesült épület 2022-ben elnyerte a BIGSEE Építészeti Díjat, Public and commercial architecture (Köz- és kereskedelmi célú építészet) kategóriában.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.Budapest, 2022. június 6.A 2018-ban átadott Magyar Telekom és T-Systems 58 ezer négyzetméter alapterületű székházának részlete a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és Üllői út találkozásánál. A TIBA Építész Stúdió projektjeként létesült épület 2022-ben elnyerte a BIGSEE Építészeti Díjat, Public and commercial architecture (Köz- és kereskedelmi célú építészet) kategóriában.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Fotó: Róka László

Az aukció időpontja május 23.

A részvényesek mérlegelésük szerinti áron és mennyiségben ajánlhatják fel a részvényeiket a társaság részére megvételre az ajánlatgyűjtési
időszakban. A részvényeket a legalacsonyabb ajánlattételi árszintről indulva vásárolják meg, legfeljebb a meghatározott keretösszeg erejéig.

Az ajánlatgyűjtési szakasz 10.00 órától 12.30 óráig, az ügyletkötési időszak 12.30 órától 15.30 óráig tart.


 

 

Magyar Telekom visszavásárlási rendkívüli aukció
Kapcsolódó cikkek