BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Mol Románia újabb töltőállomásokon fogad el használt étolajat

Újabb saját töltőállomásokat vont be a Mol Románia abba a kezdeményezésébe, amely a lakossági használt étolaj begyűjtésére irányul - közölte pénteken a vállalat.

Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott közlemény szerint márciustól már az erdélyi nagyernyei és az aradi, valamint a kelet-romániai suceava-i benzinkutakon is le lehet adni a használt étolajat.

A bővítés nyomán a kezdeti 30 töltőállomás helyett most már az ország 11 városában, 46 benzinkútnál működnek olajgyűjtő pontok. A Mol Románia tavaly augusztusban indította el a programot, az azóta eltelt hét hónapban mintegy 1500 liter használt olaj gyűlt össze.

Romániában az olajipari vállalatok közül a Mol az egyedüli, amely ilyen programot indított. Daradics Kinga, a Mol Románia ügyvezető igazgatója reményét fejezte ki, hogy a bővítés következtében még többen igénybe veszik ezt a szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.