BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb malmot szerzett a PannonMill

Október elsejétől a bajai Diamant Malom a PannonMill Malomipari Zrt. égisze alatt fog működni – jelentette be Poór Zoltán, a társaság vezérigazgatója.

A jelenleg évi 220 ezer tonna búzát feldolgozó, a hazai malomiparban piacvezető társaság ezzel évi kapacitását 300 ezer tonnára növeli. A PannonMill így a jövőben a hazai malomipari termelés 25-26 százalékát fogja lebonyolítani.

Az eseményen Poór Zoltán elmondta: a bajai malom integrálása kiváló földrajzi kiegészítést jelent a cégnek. Hozzátette: a bajai üzem összes dolgozóját átveszik. Ezzel a PannonMill összesen 180 főt fog foglalkoztatni, immáron négy malmában és komáromi központjában.

Az eseményen elhangzott: a bajai malom termékeit PannonMill néven értékesítik tovább, kivéve a Bácskai Lisztet, amelyet regionálisan sikeres márkaként továbbra is megtartanak. Poór Zoltán kijelentette: cégük a koncentráció révén elérte az optimális üzemméretet, így az elkövetkező években nem a további terjeszkedésre, hanem a stabilizációra és a hatékonyság növelésére koncentrálnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.