A Gránit Bank újabb, innovatív funkciókkal bővült mobilalkalmazása segítségével mától díjak és egyéb költségek nélkül kiemelten kedvező devizapiaci középárfolyamon lehet napközben (munkanapokon 9 és 17 óra között) devizát váltani EUR, USD, CHF és GBP devizanemű bankszámlákon. 

GránitBank illusztráció. foto: Vémi Zoltán
Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor a bank az aktuális, a piaci ajánlatokhoz képest ugyancsak kedvező, számlakonverziós árfolyamon vált, szintén díjmentesen.
Fotó: Vémi Zoltán /Világgazdaság

A váltáshoz látványos grafikonokon követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása, az appba épített kalkulátor pedig azonnal megmutatja a váltás utáni összeget. 

A hitelintézet által jegyzett és 5 percenként frissített kedvezményes devizapiaci középárfolyamon havi 550 ezer forintig lehet munkaidőben devizát váltani.

Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor a bank az aktuális – a piaci ajánlatokhoz képest ugyancsak kedvező – számlakonverziós árfolyamon vált, szintén díjmentesen.

Az új szolgáltatást az applikációban azonnal igényelhető és használható EUR- és USD-alapú devizakártya egészíti ki – közölte a bank. 

Us,Dollar,And,Euro,Banknotes,Over,Digital,Screen,With,Real
A váltáshoz látványos grafikonokon követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása.
Fotó: Shutterstock

„A funkció bevezetéséhez kapcsolódva a mobilapplikációban a bankban már forintszámlával rendelkező ügyfelek három kattintással, az új ügyfelek pedig a forintszámlanyitással együtt egy szelfivel vagy videóbankon keresztül is kényelmesen nyithatnak devizaszámlát.” 

A hitelintézet deviza értékajánlatát kedvező devizautalási díjak és a versenytársakhoz képest vonzó devizabetét-kamatok teszik teljes körűvé.

A devizaváltáshoz – akcióban – év végéig díjmentes EUR- és USD-számla nyitható, amelyet a banknál már forintszámlával rendelkező ügyfelek az applikációban három kattintással megtehetnek, és azonnal használhatnak is. Az új ügyfelek pedig a forintszámlával együtt nyithatnak devizaszámlát a bank mobilalkalmazásában egy szelfivel, vagy videóbankon keresztül. Az EUR- és USD-számla mellé digitálisan elérhető, azonnal használható és az első évben díjmentes devizakártya is igényelhető néhány kattintással.