A kínaiak a kutyát „xiangoru"-nak, vagyis illatos ételnek is hívják. Erről a győri Kislaföld napilap számol be a Daily Mail cikke alapján. Aki mégis kutyahúst szeretne enni az éttermekben és a hotelekben, annak a pincérek más állatból készült ételeket javasolnak – közölte a kínai sajtó.
A döntést a Pekingi Élelmiszerbiztonsági Hivatal azzal magyarázta: nem szeretnék, ha az utcai árusoknál és az elegáns, többcsillagos szállodák éttermeiben egyaránt kapható kutyahús miatt az állatvédő szervezetek tiltakoznának. Másrészt tekintettel szeretnének lenni arra, hogy a játékokra érkezők nem a kínaitól eltérő az étkezési kultúrájuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.