BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bejött a téli fővárosi turisztikai kampány

Sikeresnek bizonyult a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében immár hatodik alkalommal megvalósult Budapest Winter Invitation (BWI) téli forgalomélénkítő akció, ugyanis a kampány összesen több mint 79 ezer vendégéjszakát generált, ami 11 százalékos növekedésnek felelt meg az előző kampányidőszakban regisztrálthoz képest.

A 2011. november 15-től 2012. március 31-ig tartó BWI akció célja ezúttal is Budapest mint vonzó turisztikai úti cél népszerűsítése, valamint a főváros utó- és előszezoni vendégforgalmának növelése. A lényege az volt, hogy a három vagy négy éjszakára érkező vendégek egy további éjszakát ingyen kaptak, s egyéb kedvezményeket is igénybe vehettek a kibocsátott kuponfüzetből.

A legutóbbi kampányban 54 szálloda és 6 egyéb szolgáltató vett részt. A vendégéjszakák mintegy ötödét ötcsillagos, 60 százalékát négycsillagos, 19 százalékát háromcsillagos szállodákban töltötték el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.