BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fable: tablet gyerekeknek

Eszközök A táblagépek ma már az egyik legkeresettebb elektronikai terméknek számítanak ezért nem is meglepő, hogy hamarosan Európában is megjelenik a gyerekeknek szánt változata.

Az új típusú tabletek megalkotója, az amerikai Isabella Products Fable névre keresztelte el az első, gyerekeknek szánt eszközt. A társaság szerint a kicsi, alig 18 centiméteres szélességű tablet elősegíti a gyermek rajzolási, olvasási készségét, miközben a készüléken játszhat, illetve megoszthatja másokkal fotóit a világhálón keresztül. Számos interaktív tartalmat, képeskönyvet, pontosabban e-bookot, játékprogramot, zenét, illetve videót lehet feltölteni a tabletre.

A fejlesztők azért is bíznak a termék sikerében, mivel egyre több olyan szolgáltatás található, amely a tanulást igyekszik szórakoztatóbbá tenni a gyerekek számára. A gyerekeknek íródott e-bookok terjedése ebbe az irányba mutat, hiszen itt lehetőségük van jegyzeteket írni a szövegek mellé, kiemeléseket tenni, a főbb pontokat külön állományba menteni. Ráadásul a szülő is biztonságban tudhatja gyermekét, hiszen a Fable-hez az egyes feltöltések – legalábbis az USA-ban – kizárólag a VizitMe üzletláncon keresztül történhetnek, s a vásárlásokhoz a szülő által megadott jelszó szükséges. A Fable szeptemberben érkezik Európába, s az ára a hírek szerint nem éri el a 100 eurót.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.