BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Homályban az állami mobiltervek

Nem kapkodta el a bemutatkozást az állami mobilszolgáltató: bár az MPVI elvileg már április elején saját hálózatát építhette volna, a hivatalos leleplezés mostanáig húzódott. Mindennek az lett az eredménye, hogy a mai bemutatkozásra, a cég konkrét terveitől eltekintve, alig maradt nyitott kérdés: tegnap óta például már azt is tudni, hogy az új vállalat igazgatóságában a Magyar Posta két éve leköszönő elnöke és tavaly távozó vezérigazgatója is helyet kap.

A társaság stratégiáját egyébként továbbra is homály fedi, és egyelőre azt sem tudni, hogyan tervezi felépíteni védelmét a társaság az állami háttér miatt várható támadásokkal szemben. Márpedig utóbbival minden bizonnyal számolnia kell majd az MPVI-nek, a fejlett országokban ugyanis nem általános, hogy többségi részesedése legyen a kormányzatnak egy ilyen cégben. 3. oldal

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.