BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar partnerrel erősíti tovább pozícióját a finn F-Secure

Új disztribútorral kívánja erősíteni pozícióját a hazai piacon az informatikai biztonsági megoldásokat kínáló finn F-Secure. A társaság a Yellow Cube Kft.-vel kötött megállapodást, amelynek értelmében a jövőben a magyar cég saját webáruházából kínálja majd a finn partner teljes termékportfólióját. Jukka Puputti, az F-Secure értékesítési vezetője a cég szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: az új együttműködéstől azt várják, hogy tovább emelkedjen a több mint 100 országban aktív társaság magyarországi partnereinek száma. Bódis Ákos, a Yellow Cube ügyvezetője jelezte: reményeik szerint a most bejelentett megállapodás révén a következő években jelentősen nőhet az F-Secure piaci részesedése hazánkban, amely jelenleg mindössze nagyjából egy százalékra rúg.

A magyar cég egyébként korábban a Sunbelt nevű cég Vipre vírusirtóját értékesítette a piacon, mivel azonban ezt a társaságot felvásárolta a GFI, s ezzel megszűnt a program magyar nyelvű támogatása, a Yellow Cube 20 ezer ügyfelét –

F-Secure-ra váltotta át.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.