BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bővít a zsámbéki Espa Bio & Art Hotel

Gyógyturisztikai fejlesztésbe kezd részben uniós forrásból a családi vállalkozásként működő zsámbéki Espa Bio & Art Hotel.

Russói Tamás, a szálloda igazgatója arról számolt be, hogy a 38 szobás hotelt egy 300 négyzetméteres épülettel toldja meg a most induló fejlesztés, de egy 100 négyzetméteres konferenciaterem is helyet kap az új szárnyban.

A december végéig folyó gyógyturisztikai fejlesztés összesen 178,3 millió forintba kerül, az összeg felét uniós pályázaton nyerte el a létesítmény tulajdonosa és üzemeltetője, az ESPA Kereskedelmi, Szolgáltató Kft. A beruházásnak köszönhetően a várakozások szerint a 2009-ben nyílt, eleinte csak 45 -50, jelenleg körülbelül 65 százalékos telítettségű szálloda egyre több külföldi vendéget fogadhat. A családi vállalkozás tavaly 260 milliós árbevételt könyvelt el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.