BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tevások jótékonykodtak és önkénteskedtek

Szelektív hulladékgyűjtő kampányt indítottak, a befolyt összeget kiegészítették, és a pénzből saját kezűleg újították fel a debreceni Görgey Utcai Óvodát a TEVA gyógyszergyár munkatársai.

Működése során a vállalat kiemelt hangsúlyt fektet a környezet védelmére és rendszeresen szervez olyan közösségi programokat is, melyek környezetünk megóvására irányítják a munkatársak figyelmet. Így pl. már több alkalommal szervezett „Tavaszi Nagytakarítás!” címmel szemétgyűjtési akciót a Nagyerdőn.

Idén március 18. és 22. között olyan vállalati szelektív hulladékgyűjtési kampányt indított, melynek keretében a munkatársak mind az otthoni, mind pedig a munkahelyen keletkezett papírhulladékot, ALU dobozt valamint PET palackot adhatták le a telephelyen kihelyezett gyűjtőedényekbe. A szelektív hulladékgyűjtő kampányból befolyt összeget, melyet a vállalat saját forrásból jelentősen kiegészített, a debreceni Görgey Utcai Óvoda javára ajánlott fel.

A közel négyszázezer forint értékű támogatás sorsáról a munkatársak döntöttek, ők szavazták meg, hogy melyik óvoda részesüljön a pénzből.
Amiből azután április 26-án a TEVA csaknem félszáz munkatársa és családtagjaik – az óvoda alkalmazottaival és a gyerekekkel együtt – bokrokat ültettek, felújították a kültéri fajátékokat, homokot cseréltek a homokozóban, valamint új játékokkal színesítették az óvoda udvarát. A megszépült óvodát hétfőtől újra birtokba veheti a 216 gyerkőc, akik így még kellemesebb környezetben tölthetik ovis napjaikat.   

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.