BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb vállalat integrálásával erősít a T-Systems Magyarország

Április elsejével beolvadt a T-Systems Magyarország Zrt.-be a Daten-Kontor Kft.. A hazai infokommunikációs piac meghatározó szereplője tovább erősíti az egyedi ügyféligények rugalmas kiszolgálását és nemzetközi piacokon való részvételét.

A Daten-Kontor integrációjával tovább erősödnek a T-Systems Magyarország alkalmazásfejlesztési és rendszerintegrációs szakterületei, a társaság portfóliója olyan kompetenciákkal bővül és erősödik, mint a térinformatika, a számlázási rendszerek, a termelésirányítási és logisztikai megoldások, valamint a Call Center/Contact Center megoldások. A Daten-Kontortól érkező csapat fontos feladata lesz az egyedi ügyféligények rugalmas kiszolgálása.

A Daten-Kontor Kft. 2011 februárja óta működik a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában, tavaly októberben jelentették be integrációját a T-Systems-be. A mintegy 170 főt foglalkoztató vállalat a múlt évben közel négymilliárd forintos bevételt ért el, jelenleg hét országban dolgozik összesen több mint 140 aktív projekten.

„Fontos, hogy együtt, testreszabott, egyedi megoldásaink segítségével olyan mélységben tudjuk ügyfeleink alaptevékenységét támogatni, ami jelentős befolyással van sikerességükre”- mondta el az egyesülés kapcsán a T-Systems mai sajtótájékoztatóján Budafoki Róbert, a vállalat vezérigazgatója.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.