BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mobilapplikációval mutatják be a Lipóti Pékség termékeit

Mobilapplikáció alkalmazásával mutatja be termékeit a Lipóti Pékség. Az interaktív és személyre szabott okostelefonos alkalmazás tájékoztat az érdeklődőhöz legközelebb található üzlet helyéről, segítségével nyomon követhető a cég Facebook oldala, valamint egy virtuális vendégkönyvben véleményt is lehet írni a termékekkel kapcsolatban.

„A mobiltelefonok elterjedésével óriási lehetőségek nyíltak meg a magunkfajta vállalkozóknak az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban" – hangoztatta a Lipóti Pékség ügyvezetője.

Tóth Zoltán szerint az alkalmazások az üzleti életben rendkívül ügyfélközeli kommunikációt tesznek lehetővé, a vásárlók a közösségi médiában is véleményt formálhatnak. Ezáltal növelhető a cég hírneve, ismertség és sokkal gyorsabban, rugalmasabban tudnak reagálni a vevők kéréseire.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.