BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Saját márkás tabletet dob piacra a Tesco

A tablet a ''Hudl'' nevet kapta. A héthüvelyknyi tablet androidos programmal lesz kapható, körülbelül 100-120 font között mozog az ára, attól függően, hogy a vásárló mennyire lojális Tesco- vásárló. A tabletet szeptember 30-tól hozzák forgalomba.

A Hudl négymagos, 1,5 gigahertzes processzorral lesz ellátva, ami nagy memóriakapacitást és 9-10 órás készenlétet jelent. Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer fut rajta, 16 gigabájt belső tárhellyel, ami 32 gigabájtig bővíthető. 1440x900- as kijelzője kiváló minőséget nyújt a vásárló számára. A Tesco telepített pár alap alkalmazást a tabletre, amely az üzletláncnál történő vásárlást ösztönzi és könnyíti meg. Ilyen például a Clubcard TV, amely tévéadásokat ajánl a klubkártyával rendelkezőknek. Ezen kívül banki szolgáltatásokhoz és vásárláshoz is találhatnak alkalmazásokat a felhasználók.- írja a Telegraph. A cég előnye az lehet, hogy majd a nagybevásárlásnál is találkozik a vevő a táblagéppel. Egyelőre csak Nagy-Britanniában lesz elérhető a Tesco tabletje. A hasonló típusú és nagyságú tabletek a Nexus és a Kindle Fire tarsolyában találhatóak, ezek a Hundl konkurenciái.

Philip Clarke, a Tesco vezérigazgatója szerint "a Hudl nagyon színes, egyedi tablet, ami az egész család számára szórakoztató lehet. Elsődleges célunk az volt, hogy egy kényelmes és hasznos tabletet gyártsunk, ami nem mellékesen nagy segítséget nyújthat a családoknak az online vásárlásnál."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.