BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

TheTime: ez a startupok ideje

Legalább 40 internetes izraeli társaság működik, amelynek éves árbevétele meghaladja a 10 millió dollárt – hangsúlyozza a TheTime „üzleti inkubátor” társalapítója, Nir Tarlovski.

A társaság neve a Telecom, Internet, Media, Entertainment szavak kezdőbetűiből áll össze; a cég másik alapítója Ilan Shiloach, a McCann Erickson izraeli leányvállalatának igazgatója. A McCann 4 millió dollárral segítette a cég indulását, amelynek portfoliójában jelenleg 35 társaság működik. Ezeket a TheTime 500 ezertől 2 millió dollárig terjedő összeggel segíti; a kisebb cégek irodái a TheTime Tel Aviv-i központjában kapnak helyet.

A TheTime előszeretettel fektet online marketingcégekbe. Az online marketing valójában csak matematika, és az izraeliek ebben jók – állítja Tarlovski –, elvégre minden mérhető, a grafikától a szövegig. Az ezen a területen működő, a TheTime-portfólió részét képező Matomy Media Group éves árbevétele már meghaladja a 100 millió dollárt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.