BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem gond, ha késve érkezünk Ferihegyre

Egyszerűen kikerülheti a sort bármelyik utas a budapesti repülőtéren a Fast Track, vagyis gyorsító sáv használatával, ami mostantól még könnyebben elérhető. A Budapest Airport termináljain a napokban helyezték üzembe azokat a jegykiadó automatákat közvetlenül biztonsági ellenőrzés bejárata előtt, amelyek segítségével gyakorlatilag másodpercek alatt hozzáférhető lesz a gyorsító sáv. „Valódi, nyugat-európai szolgáltatási szintet értünk el azzal, hogy felhasználóbarát automatákkal bővítettük a Fast Track szolgáltatásunkat” – jelentette ki Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér kereskedelmi szolgáltatások vezetője.

Innentől az is kevesebb gondot jelenthet, ha valamilyen okból a járat indulása előtt a javasolt két óránál később érkezünk a repülőtérre. A korábban csak business vagy első osztályon utazóknak kijáró kényelmi szolgáltatást a Budapest Airport két évvel ezelőtt valamennyi utas számára elérhetővé tette (jelenleg 1500 forintos vagyis mintegy 5 eurós áron). A gyorsító sáv elérhető turista osztályú jeggyel vagy a diszkont légitársaságoknál vásárolt jeggyel utazóknak is, amennyiben külön megvásárolják ezt a szolgáltatást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.