BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Télből a nyárba utazhatnak a Jetwinggel

Srí Lanka, Maldív-szigetek, India és az Egyesült Arab Emirátusok: egyedülálló élményeket ígér a Jetwing Travel. A trópusi tengerpart, a korallfüzérként húzódó szigetek s a lenyűgöző tájak, városok sokakat csábítanak utazásra. A Jetwing Travel most megjelent, 2014–2015-ös téli-tavaszi katalógusa iránytű a turistáknak.

Újdonságok sorával rukkolt elő a Jetwing Travel, mely immár több mint két évtizede van jelen a hazai piacon. Átfogó ismeretekkel és széles körű kapcsolatokkal rendelkezik a kaposvári utazási iroda, egzotikus útjaikra, tartalmas kulturális körutazásaikra az ország számos részéből jelentkeznek. Télből a nyárba utazni – egyre többen szeretnék valóra váltani régi tervüket, s kétségkívül úgy tűnik, hogy a statisztikák is erre a trendre utalnak. Egy felmérés szerint idén január és június között 73 százalékkal több magyar utas utazott Srí Lankára, mint tavaly hasonló időszakban.

– S ezek csak a puszta számok, egy kiválóan sikerült utazás életre szóló élmény jelenthet a család valamennyi tagjának – jelentette ki Wimal Morapitiye, a Jetwing Travel ügyvezető igazgatója. – Legújabb katalógusunk összeállításakor is az vezérelte utazási irodánkat, hogy minél igényesebb, kedvezőbb ajánlatok közül választhassanak eddigi és leendő ügyfeleink. –Srí Lankát okkal-joggal emlegetik az Indiai-óceán gyöngyszemeként. Kókuszligetek, pálmafákkal szegélyezett tengerpartok, máshol ananászkertek, rizsföldek látványa ejti rabul a turistát. Az ország középső tájait magas hegyek uralják az esőerdő megmaradt darabjaival, fűszerkertekkel. Vízesések, tea- és kaucsukfa-ültetvények tarkítják a tájat. Csodálatos a tengerpart, s fantasztikus az egész éven át tartó, 27–30 Celsius-fok körüli klíma, ám nem csupán ezért választják úti célul. A természeti kincsekben gazdag Srí Lanka kulturális programok hosszú sorát kínálja. Több látnivalója is szerepel a UNESCO Világörökségeinek listáján, mely helyszíneket természetesen megtekinthetik a körutazások során. A Jetwing ajánlatában a klasszikus Srí Lanka-i körutazást üdüléssel kombinálva éppúgy megtaláljuk, mint a szafarival kiegészített nagykörutat is.

Azokra is gondolnak, akik egy út alkalmával két csodálatos világot szeretnének felfedezni. Így nekik a Srí Lanka-i körutazás és a Maldív-szigeteki pihenés kombinációját ajánlják.

Az Indiai-óceánban korallzátonyfüzérként elterülő országban egy-egy szigeten – melyek mérete kb. egy négyzetkilométer – az egyedüli építmény maga a szállodakomplexum, mely többnyire egyszintes, bungaló stílusú építményekből áll.

– Pazar kilátás nyílik a kristálytiszta, sekély, meleg vízű tengerre – tájékoztatott Wimal Morapitiye. – Általában 7 éjszakás, 10 napos útra fizetnek be vendégeink, s három-, négy-, illetve ötcsillagos hotelekben töltődhetnek fel. Svédasztalos, félpanziós vagy all inclusive ellátás közül választhatnak, s az egzotikus ételek, italok sokaságából is bőséges ízelítőt kapnak. E képeslapra illő természeti környezetben csend, nyugalom várja a nászutasokat, gyermekes családokat, a vízisportok és a búvárkodás rajongóit egyaránt.

Ezerarcú India: a kontinensnyi államot méltán övezi hallatlanul nagy érdeklődés. Családok, nászutasok és baráti társaságok számára is kiváló ajánlatnak tűnhet a mesés világ, melyet a Föld hetedik legnagyobb országaként tartanak számon. No de mi vár ránk? Ó- és Újdelhi nevezetességein túl a 16. században épült agrai erőd, a világörökség részét képező „szellemváros”, Fatehpur Sikri, s Pushkaron kívül a Thar sivatag közelében fekvő Khimsarba is eljutnak a 12 napos indiai Aranyháromszög körutazás résztvevői, meglepetésként egy rajasthani kirándulás is színesíti az utat. Adódik a kérdés: hogyan lehet felülmúlni a gazdag kínálatot? Egy újdonsággal, mely a hagyományos indiai körutazáson túl Nepált is érinti. A turisták kis repülővel szállnak Katmanduba, mely az egyik legősibb város az egész világon, s megpillanthatjuk a 8848 méter magas Himaláját is. Az indiai körutazást Goa-tengerparti, illetve Srí Lanka-i üdüléssel kombinálva is választhatjuk.

Paloták, erődök, bazár és ultramodern szállodák, sivatag s zöldellő oázis: sokaknak elsőként talán ez jut eszébe az Egyesült Arab Emirátusokról, ahol különleges világba repítik a turistákat. A mesterségesen létrehozott Pálma-szigeten fekvő luxus szálló vagy dubai tengerparti hotel? Elegáns, minden igényt kielégítő hotelek sokaságában tölthetjük el akár a szilvesztert is. 2014. szeptember 30-ig előfoglalási kedvezményt nyújt a Jetwing Travel, teljes körű szolgáltatást nyújt az utazási iroda, a szállásfoglaláson kívül repülőjegy-értékesítést és vízumügyintézést is vállalják.

– Több tízezer utas tisztelte meg bizalmával eddig a Jetwing Travelt – emelte ki Wimal Morapitiye. – Munkatársaimmal együtt azért dolgozunk, hogy minél többen éljék át az utazás örömét és a kalandozás élményét ősztől tavaszig.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.