BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez a békéscsabai hotel kapott elismerést

Több mint száz pályázó közül a békéscsabai Arcanum Hotel nyerte a Travel Channel által január végén meghirdetett "Legszebb hazai kis hotel 2015” versenyt – tájékoztatta a televíziós csatorna közleményben az MTI-t.

A tévécsatorna a szeretlekmagyarorszag.hu-val közösen indította a pályázatot, amelyen a legszebb, ötven szobásnál kisebb szállodát kereste. A négycsillagos Arcanumban a luxus kivitelezéssel párosuló visszafogott elegancia és a wellness-szolgáltatások széles köre győzte meg leginkább a zsűrit – olvasható a közleményben.

A szervezők a Hungexpon rendezett Utazás kiállításon adták át az elismerést. A szálloda egy 360 fokos virtuális séta kialakítását nyerte el a díjjal, amely azt az élményt nyújtja a honlapra látogatóknak, mintha személyesen járnának a helyszínen.

A szálloda, egy egykori laktanya helyén, 2014 szeptemberében kezdte meg működését. A hotel 15 főnek ad munkát. Sullai Csaba, a szálloda vezetője az MTI-nek elmondta: a díj visszajelzés, hogy jó irányban halad a szálloda fejlesztése.

A tervekről szólva elmondta: folyik a háromhektáros park arborétumszerű díszparkká alakítása, amelybe botanikai növényritkaságok telepítését tervezik. Emellett most építik a szállodához tartozó sportlétesítményeket, a parkba pedig egy kápolnát terveznek, amely házasságkötések és gótikus koncertek helyszíne is lesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.