BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jól indult a nap a BÉT-en

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 41 158,55 ponton nyitott szerdán.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1,53 pontos emelkedéssel, 41 158,55 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest enyhén erősödött.

Varga Zoltán kommentárjában közölte,

a vezető részvények közül továbbra is érdemes figyelni a Mol mozgását, amely korábban sikerrel törte át a 3250 forintos ellenállási szintet, és hamarosan elérheti a 3450 forintos értéket.

Az OTP grafikonján 12 300-12 400 forint között található meghatározó ellenállás, a tartomány áttörése esetén komolyabb tér nyílhat felfelé, és a 12 800 forintos szint felé indulhat a bankpapír jegyzése.

A Richter piacán kedden az eladók domináltak, az 5100 forintos támaszra érdemes figyelni a szerdai kereskedésben. A Magyar Telekom árfolyamának jegyzése elérte a 425 forintos szintet, ahol az elemző szerint megakadhat a pozitív korrekciós hullám.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.