BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változatlanul nyitott a BUX

A budapesti börze 40 577,79 ponton nyitott csütörtökön.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 40 577,79 ponton nyitott csütörtökön,a szerdai záró értékéhez képest nem változott.

Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint pozitív lesz a hangulat, miután szerdán az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed elnöke, Jerome Powell a képviselőházi meghallgatásán egy közelgő kamatcsökkentésre tett utalást.

Az elemző kommentárjában hozzátette,

a vezető részvények közül az OTP mozgására érdemes figyelni, amely szerdán folytatta az emelkedést, így szabaddá vált az út a 12 500 forintos szintig.

A Mol technikai képe nem túl kedvező, de a hangulat miatt jöhet egy kisebb-nagyobb pozitív korrekció az olajtársaság részvényeinek árfolyamában.

A Richterről megjegyezte, ha a gyógyszergyártó cég részvényeinek jegyzése 5100 forint felett marad, akkor a papírok ára hamarosan ismét elindulhat az 5300 forintos ellenállás felé. A Magyar Telekom szerdán 425 forinton zárt, amelynek szignifikáns áttörése esetén a 435-440 forintos tartomány felé veheti az útját.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.