Az előzetes tervnek megfelelően, rendben mennek a dolgok a magyar csapat számára a Bocus d’Or lyoni döntőjében – erről a stáb egyik sajtóreferense nyilatkozott a Világgazdaságnak.
Lami Juli azt mondta, hogy az alapanyagok időben megérkeztek, és
az első neuralgikus pont, a konyhai bepakolás akadályát is kiválóan ugrotta meg
a Dalnoki Bence séf, Nyikos Patrik commis és Széll Tamás coach alkotta trió.
„Jól sikerült a konyhai zsűri által lefolytatott szemle is, szóval most már csak a lényeggel kell foglalkozniuk. Bence egyébként éppen arról beszélt előzetesen, hogy már ott akar állni végre a pultnál, mert onnantől kezdve csak főzni kell” – mesélte.
A világ legrangosabb szakácsversenyének második napján rendkívül erős mezőny állt rajthoz: a franciák mellett a dánok és az amerikai csapat is megméretteti magát. A magyar csapat azzal a céllal érkezett a lyoni döntőre, hogy a dobogóra álljon.
Széll Tamásék az első ételt 13:08-kor tálalják, a második ételt pedig 13:48-kor. Ezután a csapatnak még ki kell pakolnia a konyhából, ezzel 15 óra körül végezhetnek. Az eredményhirdetés 18 órakor esedékes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.