Közélet

Budapesti repülőjáratokat is töröltek a brutális esőzés miatt

A Flydubai törölte budapesti járatát a szélsőséges időjárás miatt. A jegyek árát visszatérítik, vagy újrafoglalást lehet kérni.

A Flydubai törölte budapesti járatát a szélsőséges időjárás miatt. Az esőzések hétfő este kezdődtek, kedd késő délutánra pedig több mint 142 milliméternyi csapadék hullott le Dubajban, ami átlagosan másfél év alatt lezúduló mennyiség a sivatagi városban.

Dubaj, eső, esőzés
Dubaji brutális esőzés: törlik a repülőjáratokat / Fotó: AFP

A legfrissebb hírek szerint az április 17-i, FZ1405 / FZ1406 DXB-BUD-DXB járatot is törölték – írja a Turizmus.com. A repülőtéren tartózkodó utasoknak további információért fel kell venniük a kapcsolatot a repülőtéri személyzettel, akik naprakész információkkal látják el őket a járatukkal kapcsolatban.

A jegyek árát visszatérítik, vagy újrafoglalást lehet kérni.

A vihar miatt kedden ideiglenesen le is zárták a nemzetközi repülőteret. A helyieket már egy nappal korábban figyelmeztették, hogy ítéletidő érkezik. A dubaji rendőrség hétfőn még biztonsági figyelmeztetést is kiadott, amelyben felszólította az embereket, hogy kerüljék el a strandokat, valamint a mélyebben fekvő területeket.

 

Dubaj Flydubai esőzés repülőtér
Kapcsolódó cikkek