BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bajnai: véget vetek annak, hogy hetente változnak az adószabályok

Bajnai Gordon, az Együtt-PM Szövetség vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában kiemelte, az MSZP-vel való együttműködés feltétele, hogy a jelöltekben megállapodjanak.

Később egyeztetnek

Horn Gyula halála és a mai gyászszertartások miatt egy nappal később, szombaton folytatódnak a tárgyalások az Együtt 2014 Párbeszéd Magyarországért Választási szövetség és a Magyar Szocialista Párt között - közölte Bajnai Gordon, az Együtt 2014 Párbeszéd Magyarországért Választási szövetség vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában.

A MSZP-el való együttműködésről azt mondta, hogy az együttműködés minimuma megállapodni az egyéni körzetekben indulásról. Hozzátette: fontos, hogy egy közös kormányzás alapjaiban is meg tudjanak állapodni a felek.

Rekordon a bizonytalanok

Bajnai Gordon arról is beszélt, hogy a bizonytalan választók jelenleg rekordszámban vannak. Kiemelte, hogy a bizonytalanokat meg kell nyerni, ők az ország legnagyobb párja, ha őket nem tudják megnyerni, akkor nem lesz kormányváltás.

Az Együtt-PM Szövetség vezetője kiemelte, hogy jelölteket még nem állítottak, először tárgyalásokat folytatnak és építik a helyi szervezeteket. Hozzátette: 106 választókerület van, 90 helyen már ott vannak, van kerületi elnökük, helyi szervezetük és reményeik szerint néhány héten belül mind a 106 helyen jelen lehetnek.

Hetente változó adószabályok

A korábbi miniszterelnök arról is beszélt, hogy véget akarnak vetni annak is, hogy hetente változnak az adószabályok, egy adóalkotmányt is létrehoznának 2014-től. Ez az adóalkotmány garantálja, hogy a kormány egy évben csak egyszer nyúlhat az adójogszabályokhoz, előtte legalább 60 napos felkészülést kell adni minden érintettnek, és a 60 napot megelőzően kötelező lesz minden érintettel konzultálni - tette hozzá.

Bajnai Gordon szerint, ha a gazdaság szereplőinek sikerül visszanyerni a bizalmát, akkor érezhető növekedés indulhat be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.