BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kulcsrakész állapotban az első trafikok

Dohánybolt „Eddig 1821 darab dohánytermék-kiskereskedelmi engedély iránti kérelem érkezett be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal igazgatóságaihoz, ami a várható kérelmek számára tekintettel alacsonynak mondható” – közölte lapunkkal a hatóság. Főleg Borsod- és Fejér megyében passzívak a trafikosok, csak harmaduk adta be a kérelmet. Akár már ma nyithatna is az első néhány dohánybolt, ugyanis 25 engedélyt már kiadott a NAV. A leggyorsabban egy érdi trafikos szerezte be a szükséges papírokat.

Az 5415 nyertes trafikkoncesszióból 5378-an írtak alá szerződést, döntő többségük vállalta, hogy július elsejéig kinyitja az üzletet, igaz, ehhez még olyan, a NAV-hoz bekötött pénztárgépet is szerezniük kell, amilyen még nincs forgalomban.A régi trafikosok számára kiírt jelentkezési felhívásra összesen 292 beadvány érkezett, de egyelőre nem tudni, hogy velük pontosan mi fog történni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.