BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek – blog

Ma azért elgondolkoztam, hogy a Fidesznek vajon nem ciki-e Selmeczi Gabriella előtérbe tolása a gazdasági témákban, de aztán rájöttem, hogy ebben az országban a miniszterelnök szóvivője Szijjártó Péter, szóval hagyjuk inkább. De azért amit Selmeczi most levágott, hát az enyhén szólva is a nem semmi kategóriába tartozik – írja blogján Sztojcsev Iván.

Van nekem egy kedves ismerősöm, amúgy nagyon szimpatikus ember, de amikor túljut a harmadik felesén, elképesztő hülyeségeket kezd beszélni, olyan politikai és gazdasági összeesküvéselméletekkel boldogítja a körülötte állókat, hogy az már annyira nonszensz, hogy aranyos – na meg ő tényleg vicces, például amikor egy levegővételnyi tüdőkapacitással énekel egymásba olvasztva hungarista és zsidó dalokat.

Az ő példája most csak onnan jutott eszembe, hogy Selmeczi körülbelül ehhez hasonló szintet ostromolt alulról, amikor olyanokat mondott, hogy visszajöttek a spekulánsok a szilveszteri buliból, és elkezdték támadni a forintot. Ezt így, egy magát állítólag komolyan vevő politikus.

Teccikérteni.

További részleteket a Gulyásdemokrácia blogon olvashat!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.