BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó, egy nő meghalt!

Karambolozott szerdán reggel a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó - tudatta a Kormányszóvivői Iroda az MTI-vel.

Közleményükben az állt: "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó.


     Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette. Azt nem tudni, hogy a Miniszterelnökséget vezető államtitkár megsérült-e. Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze.
    A balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette, de arról, hogy Lázár János megsérült-e, a szóvivő nem tudott információt adni.
    A helyszínelés megkezdődött - közölte a baleset helyszínére tartó szóvivő telefonon az MTI-vel.
    A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó.

 
   


 

 

MTI-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.