BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Budán okoz gondokat a havazás

Folyamatosan végzik a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. munkagépei a hó eltakarítását, valamint a síkosságmentesítést a főváros teljes területén a közösségi közlekedési útvonalakon. Budán gondot okoz az intenzív hóesés, mivel rövid időn belül visszafehéredik a burkolat - tájékoztatta a társaság csütörtök este az MTI-t.

A társaság első ütemben az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalakon, hidakon, felüljárókon, az autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszain, az autópályák bevezető szakaszain, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, a kórházakhoz, az egészségügyi intézményekhez, a lakosság ellátásában fontos logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon dolgozik - közölték.

A mellékutak takarítását csak a kiemelt főutak rendbetétele után kezdik meg.
  
A társaság mérései szerint a budai városrészben eddig mintegy 15 centiméter hullott. Az FKF Zrt. - mint a közleményben írták - reggel 6 órától a legmagasabb készültségi fokozatban, teljes célgép állományával, bevetésre készen várta a havazást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.