BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az ING: "egyfajta élményt" kínál az új ügyfélszolgálati modellel

Magyarországon az önkéntes nyugdíjpénztári piac évente 2-3 százalékkal nőhet – közölte Cornelia Coman, az ING júniusban kinevezett vezérigazgatója a cég sajtótájékoztatóján.

Az önkéntes nyugdíjpénztár a legjobb ajánlat a nyugdíjcélú megtakarítások körében a piacon, erre szeretnének komolyabb hangsúlyt helyezni. A pénztárak költségei alacsonyabbak más megtakarításokénál, és adókedvezmény is igénybe vehető mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára a használatával.

Új generációs életbiztosítási termékeket is terveznek jövőre, amit a saját hálózatuk értékesít majd. Ezzel párhuzamosan egy új ügyfélszolgálati modellt is létrehoznának, amely "egyfajta élményt" nyújtana a klienseknek. Azért halasztják a fejlesztéseket 2013-ra, mert jelenleg a gender direktívával vannak elfoglalva. Az új termékek részleteiről a nemrég kinevezett vezérigazgató egyelőre még nem nyilatkozott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.