BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Integrálta európai érdekeltségeit az AIG

BIZTOSÍTÁS Az American International Group, Inc. integrálta európai biztosítóit egy biztosító társaságba. Az új AIG brand múlt hónapban történő bevezetését követően az AIG Europe Limited is AIG-ként fog megjelenni. Az AIG Europe Limited ezzel az Egyesült Királyság második legnagyobb vagyon- és felelősségbiztosítója, illetve a legnagyobb amerikai vagyon- és felelősségbiztosító lett Európában.

Ez egy izgalmas időszak az AIG számára – nyilatkozta Robert S. Schimek, az AIG EMEA régiójának elnök-vezérigazgatója. Az átalakítás eredménye a nagyobb tőkehatékonyság, egységesebb vállalatirányítási rendszer és az átláthatóság magasabb szintje – tette hozzá. Az AIG Magyarországon több mint húsz éve van jelen, és az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe a magyar biztosítási piac elismert szereplője – mondta Sugár Barna, a magyarországi fióktelep vezetője.

Az AIG csoport tőkéje jelenleg meghaladja a 100 milliárd dollárt, és ügyfeleit több mint 130 országban és joghatóságban szolgálja ki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.