BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egy pillanatra megbillent a forint

A forint stabilitást mutat péntek délelőtt az euróval szemben, egy pillanatra elgyengült a hazai deviza, de gyorsan korrigált.

A forint nem mutat jelentős elmozdulást az euróval szemben a hét utolsó napján. A reggeli vélhetően alacsony likviditási környezetben kisebb eladói nyomás hatására egy pillanatra 270,5-ig gyengült a forint 269,5-ös árfolyamról. Mostanra visszaállt a reggeli kereskedési árfolyamra a forint az euróval szemben, és 269,65-ös szinten áll a kurzus.

Az euró tegnap 1,3-as szint alá esett a svájci frankkal szemben, pénteken jelentős elmozdulás nem látható, és 1,2925-ös szinten áll az euró a frank ellenében.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A forint pénteken nem mozdult a frankkal szemben, tekintettel a semlegesnek mondható nemzetközi befektetői hangulatra külső hatások sem érték az árfolyamot. A svájci frank 208,64 forint, a záróárfolyam 208,55-ön alakult. Reggel, a forint gyengülésének pillanatában 209,2-ig kúszott fel a frank árfolyama, majd hirtelen vissza is állt a kurzus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.