BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megkapaszkodott a forint

A forint továbbra is gyengébb formáját mutatja, és nem tud a lélektani 300-as szint közelébe kerülni az euróval szemben.

Délután

A forint délután javított pozícióján, és ledolgozta napközbeni veszteségét az euróval szemben. A közös európai deviza újra 301,5 forintba kerül, amely megfelel a reggeli jegyzésnek.

Délelőtt

Az eurót reggel 301,5 forint körül jegyezték a bankközi devizapiacon, majd délelőtt 303-as szintig esett a hazai deviza. 12 óra előtt 302,5 forinton jegyzik a közös európai fizetőeszközt.

A forintot továbbra is nyomás alatt tartja a törékeny nemzetközi környezet mellett, hogy nem tudnak elkezdődni az EU/IMF-tárgyalások.

A kormány tegnap elhalasztotta az MNB-törvény módosításának elfogadását, miután az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap aggodalmait nem oszlatta el a javaslat a jegybank függetlensége kapcsán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.