BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óriási a kereslet Matolcsy ingyenhitelére

„Az MNB Növekedési Hitelprogram sikerét mi sem igazolja jobban, mint a beérkezett hiteligények száma. A K&H-nál 2013. június 5-én megkötött első szerződés hitele 10 napon belül már folyósításra is került, és azóta is  meggyorsított ügyintézés várja az érdeklődőket, így az augusztus végi határidő biztosan tartható lesz számunkra. Az elmúlt hetekben több mint 1000 ügyfél hiteligényét regisztráltuk. A felgyorsított hitelkezelésnek köszönhetően eddig összesen 10 milliárd forintnyi hitelt folyósítottunk, és megközelítőleg 20 milliárd forintnyi hitel már a folyósítás előtti stádiumban van” – mondta el Huszár Róbert, a K&H Vállalati és intézményi banki szolgáltatások üzletág vezetője.  

„Elsősorban az I. pillér, azon belül is főként a forint beruházási hitelkiváltás, a forgóeszköz és gépbeszerzés finanszírozása iránt tapasztalunk nagyobb igényt, ez utóbbi kettő a beérkezett igények 60 %-át teszik ki.  A beérkező új igények jelentős része - a program időbeli korlátaiból adódóan is - gépbeszerzéshez kötődik.

A devizaalapú kölcsön kiváltására fordítható II. pillér iránt valamivel kisebb az igény, mint ahogy azzal a program elején számoltunk. Ez a keret rendkívül jó lehetőséget biztosít a vállalatok számára devizahiteleik igen kedvező áron történő folyósítására, ezért mindenkit bíztatok arra, hogy érdeklődjön felőle, hiszen van még lehetőség, bár a K&H rendelkezésére álló kvóta túlnyomó része már itt is lefedésre került” – hívta fel a figyelmet Huszár Róbert.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.