BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Huszonöt éves születésnapját ünnepelte a Citibank

Évforduló. Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli az idén a Citibank Magyarország. Az ez alkalomból rendezett ünnepségen Batara Sianturi elnök-vezérigazgató elmondta: „Büszkék vagyunk a számos kiemelkedő eredményre és innovációra, amelyeket ügyfeleink és a magyar közösség érdekeit szolgálva értünk el, illetve valósítottunk meg.”

Az elmúlt 25 év során a Citi több fontos vállalatfinanszírozási ügyletben vett részt. Kiemelkedik az első hazai kereskedelmiértékpapír-kibocsátási program megszervezése a Matáv (ma Magyar Telekom) számára, a Westel 900 (ma T-Mobile) induló finanszírozása, a Vodafone Magyarországnak nyújtott projekthitel, az első iszlám finanszírozási struktúra megvalósítása a Mol számára, továbbá az addigi legnagyobb szindikált hitel megszervezése szintén a Mol számára, 2007-ben.

A Citi több sikeres államkötvény-kibocsátásban is főszervezőként vett részt. Ez a bank vezette be elsőként hazánkban a 24 órás telefonos ügyfélszolgálatot 1995-ben, és bocsátotta ki az első valódi hitelkártyákat három évvel később. n H. B.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.