BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kedvezményes betéttel frissül az OTP direkt bankja

TÁVBANKOLÁS Hamarosan két lépésben átalakul az OTP Bank internetes szolgáltatása, az OTP Direkt – számolt be Szaplonczai Csaba, a hitelintézet elektronikus banki igazgatóságának osztályvezetője egy pénteki háttérbeszélgetésen.

E hét közepén egy az OTP Direkt megújulására felhívó üzenet kerül ki a hitelintézet honlapjára, majd a hónap közepén teljesen átalakul a szolgáltatás. A hónap elején a figyelmezető felhívásra kattintva egy olyan site-ra lehet jutni, ahol a megújult szolgáltatás bemutató verziója látható a hozzá tartozó magyarázatokkal. A hónap második felében az OTP Direkt doboz helyére kerülő felhívásra kattintva már a megújult szolgáltatás oldalára jutunk.

A változást követően az alkalmazásokat több módon is el lehet érni, az ügyfeleket intelligens súgó segíti, és közvetlen üzenetet írhatnak a banknak, sőt csetelhetnek a bank ügyeletes munkatársával.

A hitelintézet kedvezményeket is kapcsol az internetes szolgáltatás megújuláshoz. Március 1. és május 30. között OTP Lakossági Net számlacsomag nyitásakor három hónapig elengedik a számlavezetési díjat. További három hónapig meghosszabbítják a kedvezményt, ha az ügyfél a jövedelmét is a számlára utalja. Április 10. és május 4. között kizárólag az OTP Direkten keresztül betétlekötési akciót kínálnak majd. VG.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.