BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új vállalatot alapít a Brokernet-csoport egyik fő tulajdonosa

Új pénzügyi tanácsadó céget alapít a Brokernet-csoport alelnöke, egyik fő tulajdonosa, Kósa Erika. A vállalat a jövőben elsősorban biztosításközvetítéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik. „Huszonkét éve vagyok a szakmában, és 13 éve társtulajdonosa vagyok egy példátlan sikertörténettel bíró vállalkozásnak. Azonban fiatalnak és ambiciózusnak érzem magam ahhoz, hogy egy új szellemiségű vállalkozásba fogjak, amely pénzügyi tanácsadás terén azokat az elveket vallja magáénak, amelyek irányába én elkötelezett vagyok” – indokolta a lapunknak megküldött közleményben Kósa Erika a döntést.

Az új vállalat Kósa Erika 100 százalékos tulajdonában van, a társaság biztosításközvetítéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik majd egy többesügynök-hálózattal. „A Brokerneten belül az értékesítési hálózat felépítésével és fejlesztésével foglalkoztam; a két évtizedes tapasztalatomat maximális mértékben szeretném kihasználni az új vállalkozás sikere érdekében” – mondta.

A Brokernet vezetői közötti vitáról szólva Kósa Erika hangsúlyozta: a cég irányításával kapcsolatos nézeteltérés valóban személyi konfliktushoz vezetett, ám egyik alapítónak sem lehet az a célja, hogy olyan bizonytalan helyzet keletkezzen, amely megnehezíti a munkatársak életét. „Ezt a helyzetet méltatlannak találom, ezért 13 év után nehezen, de kényszerűen az új cégben folytatom a tevékenységet. A következő időszakban az új vállalkozás sikeressé tételére kell fókuszálnom.”

Az új vállalat az alapító tervei szerint rövid időn belül jelentős, ezer főt meghaladó hálózattal bíró, országos tanácsadó céggé válik, amely igyekszik majd az ügyfeleinek a biztosítási piac mind szélesebb területéről a legjobb ajánlatokat összegyűjteni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.