BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Takarékok: jól fogy a matrica

Elégedettek az általános iskolások számára indított megtakarítási kampány első eredményeivel az Országos Takarékszövetkezeti Szövetségnél (OTSZ), hiszen hetente több száz számlát nyitnak a Takarék Matrica gyűjtéséhez kapcsolódóan – közölte lapunkkal a szervezet. Varga Antal, az OTSZ ügyvezető igazgatója elmondta: a megtakarítások után kapható állatos matricákhoz a közel 450 fiókkal rendelkező TakarékPont hálózatban lehetett eddig hozzáférni, de az értékesítés hamarosan a teljes takarékszövetkezeti hálózatra kiterjed, ami jelentősen megnövelheti az eddig nyitott közel kétezer számla számát.

A matricáként cserébe a számlára kerülő megtakarításokból a tapasztalatok alapján Varga Antal szerint több ezer, de akár 10 ezer forint is összegyűlhet.
Az OTSZ a konstrukció bevezetése mellett felkarolta a középiskolásoknak szóló országos pénzügyi-gazdasági versenyt, a Pénzsztárt is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.