BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Samsung nyerte meg az okosóra-versenyt

Hivatalosan is megerősítették a Samsung részéről, hogy jövő szerdán mutatják majd be a társaság okosóráját, a Galaxy Gear-t.

Az új mobileszköz érkezéséről már hetek óta hallani híreket, ám eddig a dél-koreai gyártó nem kommentálta a találgatásokat.

A Samsung azzal, hogy már szeptember elején bemutatja saját okosóráját komoly riválisokat előz meg. A karon hordható intelligens mobileszköz már jó ideje kedvelt tárgya a találgatásoknak, az Apple-től például már a múlt évben vártak egy hasonló megoldást. A cég azonban egyelőre késik az iWatch-al, bár júliusban már levédették ezt a márkajelzést, és intenzív toborzásba kezdtek a divatszakmában is, hogy külsejében is vonzóvá tegyék majd a saját okosórájukat. A hírek szerint a Google és a Microsoft is fontolgatja hasonló eszköz piacra dobását.

A keresőcégnél azonban ez valószínűleg csak későbbre várható, hiszen a társaság egy másik viselhető okoseszköz, a Google Glass, vagyis egy intelligens szemüveg kereskedelmi bevezetésével lesz elfoglalva a közeljövőben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.