BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

H1N1 - Egyre több áldozat

Egy marcali 50 éves tanár a H1N1 legújabb áldozata. A férfi a Marcali kórházban vesztette életét, az influenzájától eltekintve egészséges volt. Egy 16 éves kismamát is kórházba szállítottak az éjszakan folyamán.

Szerdán jelentették be, hogy egy 10 éves győri kisfiú is meghalt a múlt héten a H1N1 miatt - ő a vírus első gyermekáldozata. Eddig összesen 37-en haltak meg az újinfluenza miatt, legutóbb egy idős férfi.

Hétről hétre egyre többen halnak meg. Míg egy hónapja ketten, addig múlt héten már 13-an. Eddig összen 38-an haltak meg. Köztük volt két kismama is.
 
Most öten fekszenek intenzív osztályon, egy kismama Nyíregyházán, lélegeztetőgépen van. Budapesten, a Kútvölgyi kórházban, - ahol a terhes nők többsége fekszik - az ünnepek miatt 12 ágyat különítettek el, arra számítanak egyre több beteg lesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.