BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nyílt napot tartanak szombaton a NEFMI-ben

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) Hétvégi Akadémia címmel nyílt napot tart május 7-én, 10 órától 14 óráig, a Budapest,  V. kerület Akadémia utcai épületében. A nyílt nap célja, hogy a minisztérium képet adjon a nagyközönség számára a háttérben zajló munkáról. A rendezvény kötetlen hangulatban, közérthető formában mutatja be a hivatal működését, a látogatók megérthetik hogyan kapcsolódnak össze az egyes ágazatok. A Hétvégi Akadémián az érdeklődők találkozhatnak Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszterrel, és megismerkedhetnek az egyes területekért felelős államtitkárokkal. Érdekességeket is megtudhatnak, többek között, hogy hol és melyik nemzetközi sikerfilmet forgatta Jeremy Irons a helyszínen.
 
A rendezvényen a miniszter és a tárca öt ágazata – az oktatás, az egészségügy, a szociális, család és ifjúságügy, a kultúra és a sport államtitkárai rendhagyó előadásokat tartanak. A Hétvégi Akadémián történő részvétel regisztrációhoz kötött, amit  május 5. éjfélig a [email protected] címen tehetnek meg az érdeklődők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.