BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csütörtökönként olcsóbban tankolhat ennél a cégnél

Májusban a LUKOIL benzinkutaknál minden csütörtökön, 0:00 és 24:00 óra között kedvező áron tankolhatnak a vevők. Az árkedvezmény mértéke benzinkutanként változó, az alacsonyabb árak gázolajra és benzinre is vonatkoznak, mennyiségi megkötés pedig nincs - közölte a társaság.

A LUKOIL célja, hogy szembe menjen a magas benzinárakkal. Ezzel kapcsolatban Petr Bednar, a cég regionális marketing igazgatója elmondta: "a mi filozófiánk az, hogy az árak emelése helyett az eladott üzemanyag-mennyiség növelésével érjük el üzleti céljainkat".

"Ennek jegyében zajlik a mostani kampányunk is, amitől azt reméljük, hogy újabb vevőköröket győzhetünk meg a nálunk értékesített üzemanyag, és a benzinkútjainkon elérhető szolgáltatások minőségéről, ezzel pedig tovább növelhetjük magyarországi eladásainkat és piaci részesedésünket" - tette hozzá.

Közben a Mol bruttó 3-3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán. A csökkentéssel a benzin átlagára 406-407 forintra, a gázolajé pedig 410-411 forintra változott.

A Mol a múlt héten bruttó 5-5 forinttal emelte a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

Az autósok 15-25 forintos különbséget is tapasztalhatnak egyes kutak árai között.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.