BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egy hónap alatt több mint 10 millió Galaxy S4-et ad el a Samsung

Bemutatását követően kevesebb mint egy hónappal a Samsung Galaxy S4 mobiltelefon eladási száma a jövő héten átlépi a 10 milliót - írta a Korea Times online kiadása pénteken.

"Bizonyos vagyok benne, hogy a jövő héten az S4 eladásai átlépik a 10 milliót. A készülék sokkal gyorsabban fogy mint elődje, az S3" - mondta Shin Jong-kyun, a Samsung Electronics vezérigazgatója pénteken újságíróknak Szöulban egy szakmai fórumon.

A Samsung történetében jó eséllyel az S4 lesz a legkelendőbb termék. A Galaxy S4-et a Samsung a belföldi piacon április 26-án, a nemzetközi piacon pedig április 27-én mutatta be. A készüléket jelenleg 60 országban értékesítik, közöttük az Egyesült Államokban és Kínában is.

"Az S3-nak 50 napba tellett átlépni a 10 milliós küszöböt, az S4 lehet az első olyan termék, amelyik bemutatása után kevesebb mint egy hónappal eléri a 10 milliós értékesítési számot" - mondta Shin Jong-kyun.

A Samsung a Google Android operációs rendszerét használja mobil termékeiben. "A Samsung nagyobb bevételre tesz szert az Android platform használatával, mint a Google maga" - mondta Neil Mawston, a Strategy Analytics (SA) piackutató vállalat vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.