BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmas változás a Magyar Telekomnál

Egységes márkastruktúrát alakít ki a Magyar Telekom, a lakossági, illetve kis- és középvállalati piacon a T-Home és T-Mobile helyett jön a Telekom – jelentette be Christopher Mattheisen a vállalat elnök-vezérigazgatója. Az idén kiemelt figyelmet kap a 4G, áprilistól új csomagokkal lép piacra a szolgáltató.

„A nem hagyományos és üzleti szolgáltatásokra használt Telekom márkanevet, a jövőben minden lakossági, illetve kis- és középvállalati szolgáltatásra kiterjesztjük – jelentette be Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. elnök-vezérigazgatója a cég mai sajtótájékoztatóján. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az eddig ismert T-Home és T-Mobile márkaneveket kivezetik a piacról. A nagyvállalati ügyfélkörnek a T-Systems márka továbbra is marad.

2013-ban meghatározó szerepet játszik a vállalat stratégiájában a 4G. A legújabb generációs mobiltechnológiát egyelőre legfeljebb pár tízezren használják a cég hálózatában, azonban az idén komoly fellendülés várható. Számos új, 4G-képes készülék jelenik meg a kínálatban. Április 1-től pedig érkeznek a NEXT díjcsomagok, amelyek lehetőséget nyújtanak a technológia kihasználására.

A Telekom tartalmi elemekkel is kiegészíti a 4G-forradalmat. A Moziaréna nevű mobil videotéka április elsejétől lesz elérhető PC-n, tableten és okostelefonon. A szolgáltatás használatához PC-n kell regisztrálni, de később filmeket lehet kölcsönözni mobil eszközökről is. Egyelőre androidos eszközökről érhető el a szolgáltatás, de tárgyalnak az Apple-el is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.