BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Házimozi hangfalak: falra velük! Itt az új LG rendszer

Hazánkban is kapható az LG Electronics legújabb Blu-ray házimozi rendszere az LG HB965TZ. A készülék keskeny, falra szerelhető hangfalaival egyedi hangzást kínál, Wi-Fi csatlakozási lehetőségével pedig, számos internetes tartalomhoz biztosít hozzáférést.

Az LG HB965TZ több mint házimozi rendszer: első-, és hátsó hangsugárzói, valamint a mélynyomó összesen 1100 Watt teljesítményűek. A hangfalak mindössze 29 mm vastagságúak, de méretük ellenére és az LG fejlett hangtechnológiájának köszönhetően akár nagyobb helyiségekben is fantasztikus hangélményt nyújtanak. A házimozi rendszer finomhangolásáról a világhírű audioguru, Mark Levinson úr gondoskodott, ezért a készülék HD hangzása a legösszetettebb részleteket is visszaadja.

A sokoldalú HB965TZ valóságos szórakoztató- és információs központtá alakítja a nappalinkat. A Wi-Fi kapcsolattal elérhető a világ elsőszámú videómegosztó portálja, webes fotóalbumok vagy online időjárás-előrejelzés is. A BD-Live 2.0 és a Bónusz Nézet funkció segítségével a Blu-ray lemezekhez tartozó extra filmes tartalmakat is letölthetjük.

Az LG HB965TZ szinkronizálható a DLNA- (Digital Living Network Alliance), illetve CIFS- (Common Internet File System) kompatibilis tárolóeszközökkel, számítógépekkel, de USB kábelen keresztül külső merevlemezek is közvetlenül csatlakoztathatók hozzá, így akár HD DivX vagy MKV filmek lejátszására is lehetőséget kínál.

Az LG HB965TZ házimozi rendszer a legfejlettebb hangfeldolgozó technológiát kapta. Az audiotartalmak finomhangolására a Hanggalériában hét előre beállított hangszínt (Mozi üzemmód, Játék hangszín, Éjszakai üzemmód, Tiszta beszédhang, Basszuskiemelő, MP3 felkonvertálás és VSM Plus) találunk. És nemcsak kiváló hangzást biztosít, de egyetlen gombnyomásra ad olyan részletes információkat a filmben felcsendülő zenéről, mint az előadó, a dal címe vagy az album címe fel is ismeri az éppen játszott zeneszámot a Gracenote MusicID-Stream™ szolgáltatásnak köszönhetően. A készülék két HDMI bemenetén keresztül a HDTV-ken túl, más készülékek, így játékkonzolok és hordozható eszközök csatlakoztatására is lehetőséget kínál.

„Az LG HB965TZ házimozi falra szerelve tökéletes kiegészítője az LG keskeny kialakítású tévéinek, szinte belesimul a szoba környezetébe, de funkcióit tekintve nagyon is feltűnő. Kiváló hangzást és szinte kimeríthetetlen szórakozási lehetőségeket kínál, így még magasabb szintre emeli az otthoni mozizás élményét.” – mondta el Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft., regionális szórakoztatóelektronikai marketin menedzsere.

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 199 999 forint

Jellemzők:
• 5.1 csatorna / 1100W
• Falra szerelhető keskeny hangsugárzók
• BD-Live és Bónusz Nézet funkció
• Blu-ray lejátszás Full HD 1080p minőségben
• NetCast-tartalmak megjelenítése (YouTube, Picasa, AccuWeather®)
• Gracenote Music ID- zenefelismerés
• TV Sound ez Set-up (egyszerű TV-hangbeállítás), optikai bemenet
• LG Hanggaléria
• 2 HDMI bemenet
• Vezeték nélküli hálózati csatlakozás (Wi-Fi), DLNA- és CIFS-kompatibilitás
• Közvetlen iPod -dokkolás és -akkutöltés

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.