BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ki lesz az új Microsoft-vezér? A fogadóirodák már beindultak

Azt már megszokhattuk, hogy az angol fogadóirodáknál szinte mindenre lehet fogadni, így például a Ladbrokes-nál már a következő Microsoft vezérre is lehet tenni téteket. A jelenlegi állás szerint egyébként a Nokia vezérigazgatója, Stephen Elop a legesélyesebb a pozícióra, 5 az 1-hez fizet, ha tényleg őt nevezik ki.

A világ egyik legnagyobb online fogadóirodája, a Ladbrokes közzétette, hogy a fogadók szerint kik a legesélyesebb jelöltek a Microsoft vezérigazgatói posztjára. Nos, Steve Ballmert a jelenlegi állás szerint a Nokia mostani vezetője, Stephen Elop követheti majd, legalábbis a fogadók tippjei szerint. Amennyiben bejön ez a várakozás, a jól számítók ötszörös pénzhez jutnak. A finn mobilgyártó vezérigazgatója egyébként korábban dolgozott már a Microsoftnál.

A második legesélyesebb nem meglepő módon egy jelenlegi Microsoft alkalmazott, Kevin Turner, az operatív igazgató topvezetővé kinevezését 6 az 1-hez jegyzik. A harmadik helyen is a szoftvergyártó egy jelenlegi munkatársa Steve Sinofsky található, ha valaki rá tippel és bejön, nyolcszoros pénzre tehet szert.

De a listán feltűnik a Facebook jelenlegi operatív igazgatója, Sheryl Sandberg is, aki 40:1 oddszal szerepel, sőt Tim Cook sem hiányzik a Ladbrokes felsorolásából, igaz az Apple-vezér Microsofthoz igazolását még a fogadók is rendkívül nagy csodának tartanák, ugyanis százszoros pénzt fizetne.

Persze egy váratlan húzás akár még be is jöhet, elég csak arra gondolni, hogy a Yahoo is egyre jobban működik Marissa Mayer irányítása alatt, akit a nagy riválistól, a Google-től igazolt a cég.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.