BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szentpéterváron is épít egy MűPát a TriGránit

Mintegy 8,6 milliárd rubeles beruházás keretében - ennek 20 százaléka saját forrás - a TriGránit Fejlesztési Zrt. többfunkciós komplexumot épít Szentpéterváron, a Vasziljev-szigeten levő régi villamosremíz helyén.

A megrendelő cég ügyvezető igazgatója az ITAR-TASZSZ-nak nyilatkozva elmondta: az építkezés megkezdését 2010 júniusra teszik. Egyelőre még nyitott, hogy a komplexum egésze, amely egy nagyobb társadalmi-üzleti negyed része lesz, milyen befektetési formában valósul meg.

A "Művészetek Palotája a Vasziljev-szigeten" elnevezésű épületegyüttesben egyebek között koncertterem, tv-stúdió, kiállítási komplexum és multimédia központ kap helyet.

A TriGránit 2007 decemberben írt alá megállapodást két szentpétervári városfejlesztési beruházásról, a Vasziljev-szigeten létesítendő épületegyüttes ezek egyike.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.