BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megérkezett az Alfa Giulietta - Fotó, árak

A 2010-es Genfi Nemzetközi Autószalonon tartott világpremierjét követően, Magyarországra nyár végén érkezett meg az új Alfa Romeo Giulietta, amellyel a márka az egyik legfontosabb európai kategóriába tér vissza.

A modell elnevezése az Alfa Romeónak és egy autóipari mítosznak állít emléket a centenárium évében. Az ötvenes években a Giulietta generációnyi autórajongó szívébe lopta be magát.

Az autó teljes hossza 4,35 m, magassága, 1,46 méter, szélessége 1,80 méter, tengelytávja pedig 2,63 méter. A piaci bevezetés kezdetén négy különböző, Euro 5-ös, a fogyasztás és károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében Start&Stop rendszerrel felszerelt turbómotorral indul a forgalmazás: két benzinessel és két dízellel.

Az aktív és passzív biztonságot garantáló berendezéseket az összes modellhez alapáron kínálja a márka. A Progression kivitelben alapfelszereltség az Alfa DNA rendszer, a VDC (kipörgésgátlóval és lejtmeneti asszisztenssel), a hat légzsák, a kettős előfeszítésű biztonsági övek és az ostorcsapásszerű sérülések ellen védő aktív ülések. Az alapfelszereltségbe tartozik a kézi vezérlésű légkondicionáló, a 16 colos felnik, az első elektromos ablakok és a fedélzeti számítógép.

A Distinctive modellekben ezen felül kétzónás automata klíma, multifunkciós bőrkormány, tempomat, CD és MP3-lejátszó rádióval, ködlámpák, átprogramozható műszerfal, Competizione anyaggal burkolt ülések is megtalálhatók.

Az új Alfa Romeo Giulietta friss fejlesztésű padlólemezre épül. Az új, Compact padlólemez – a Fiat Csoport új padlóstratégiájának részeként, a kisautókhoz készített Mini, és Small padlók után – szakít a korábbi évek műszaki, szerkesztési, gyártástechnológiai hagyományaival és anyagai is vadonatújak.

Az alapmodell listaára 4 millió 995 ezer forint, míg a Distinctive kategória legmagasabban felszerelt példányát 7 millió 495 ezer forintért vásárolhatják meg a hazai autósok.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.