BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minden rekordot megdönt az Erzsébet-utalvány

Tavaly sem zárt rossz évet az Erzsébet-utalvány, de idén újra minden bizonnyal rekordot dönt a cafeteriaelem forgalma.

A KSH adatai szerint ugyanis idén április végéig összesen 47,2 milliárd forintnyi utalványt költöttek el a felhasználók, ez 12 milliárd forinttal haladja meg a tavalyi forgalmat. Idén áprilisig minden hónapban többet fizettek az utalvánnyal, mint tavaly, de főleg a januári 19,8 milliárd forintos adat dobja meg a statisztikát. Tavaly összesen 120 milliárd forint forgalmat hozott össze az Erzsébet-utalvány, de ha idén folytatódik ez a tendencia, akkor új rekord születhet, ami könnyen elérheti majd a 150 milliárd forintot is.

Tavaly 44 ezer munkáltató döntött, úgy hogy összesen 2 millió felhasználónak juttat Erzsébet-utalványt cafeteria keretében, amit országosan közel 55 ezer helyen fogadtak el. Már több, mint 55 ezer elfogadóhelyi-hálózattal büszkélkedhet az Erzsébet-utalvány család. Az utalványok beváltási aránya 80 százalékos, a beváltás jelentős része magyar üzletláncoknál történik. Az Erzsébet-program kinőtte az országot, még az idén megkezdi működését Erdélyben, a Madarasi-Hargitán épülő Erzsébet-tábor.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.