BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Piacvezető lenne a CBA

Folytatja a hálózat- és portfólióbővítést a CBA, hogy az élelmiszerkereskedelem legnagyobb vállalata legyen. A cég első Hungaricum Delikát üzlete szeptemberben nyílik Brüsszelben.

"Piacvezető pozícióra tör a CBA" – jelentette ki a húsz éves hálózat alapító elnöke, Baldauf László, hozzáfűzve, "más országban nem lehetséges, hogy idegen kézbe kerüljön a kereskedelem. Ezért vissza kell állítani a magyar vállalkozások vezető szerepét".

A két évtizede létrehozott cég abban budai várbéli bisztróban tartotta sajtótájékoztatóját, amellyel a múlt hónapban bővült az eredetileg beszerzési társulásként indult CBA portfóliója. Baldauf László lapunknak elmondta, hogy szeptemberben nyitják meg első Hungaricum Delikát üzletüket Brüsszelben, amelyet további európai nagyvárosokban újabbak fognak követni.

További részletek a csütörtöki Világgazdaságban

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.